1. 手つかずの感情
  2. どれだけ希望を持ったのか
  3. Memento
  4. Noble

masihtaksempurna replied to your post “LB suka tak gadis pendiam?”

Hehe..kelakar punya soalan dan jawapan…:-D

=_=

ngekongeko replied to your post “Sometimes, u ada rasa nak tau tak siapa yang tanya soalan? Mesti nak kan? Heh~”

Hahaha.. Sy mengaku la ada tanya 2 3 soalan dkt LB.. And ur advice help a lot.. May Allah bless u LB.. Aamiin

All praise to Allah.

bawahlangit replied to your post “Ada fb account tak? Nama apa? Haha”

Kesian anon ni. Ishishish.

=_=

Anonymous said:
LB suka tak gadis pendiam?

Hahaha… ape ni. sesi mencuri hati ke ni? lulzz…..

tak nak jawab! biarlah rahsia!~

Anonymous said:
Sometimes, u ada rasa nak tau tak siapa yang tanya soalan? Mesti nak kan? Heh~

Its killin me!!

"Don’t leave."
Anonymous said:
Macam mana nak hilangkan perasaan perasan yang orang tu suka kita? Kadang-kadang perasaan ni boleh jadi serious.

Nak kena libas dengan penyapu dulu kot baru nak sedar. Hehh~

Bab perempuan ni, sehingga sekarang saya tidak dapat memahaminya.

Entahlah, dua dunia yang berbeza, mungkin, heheh.

Mungkin saya hanya boleh kata, bersabarlah ya. Belajar menangguh kepuasan. Insha Allah. :)

Anonymous said:
Utk student pure physics kerjaya apa yg dorg bole jadi nnti lpas degree? Klu dorg nak kja n taknak further study lg.

Apply untuk industri. Kawan ada yang dapat sony, samsung, WD. ataupun tenaga pengajar.

Anonymous said:
So awak dah selesai degree tgh nak wat master of research ker mcm mn skrg ni?

alhamdulillah. sudah selesai degree. Insha Allah master dalam perancangan. masa ini tengah kerja. :)

fadhmm replied to your photo
U went there? Bestnya. Xdpt pergi coz ad exm the next day

Kebetulan berada di tvalhijrah, beliau pun ada slot pagi tadi. tunggu on air, diorang masuk bilik menunggu. terkejut jugak. hehe…

Anonymous said:
What's your fav subjects? Other than physics? Btw

well I guess, philosophy. heh…

thm